Stichting Publiek Applaus

Kunst als maatschappelijke verbinder

BACH Vaccin; Koop de concertlink

Met de Bach Vaccin link help je PubliekApplaus mee om de live streaming tot stand te laten komen om dit concert bij je thuis te brengen. Het wordt zeer gewaardeerd. En we hopen op betere tijden waarin we elkaar weer echt kunnen ontmoeten. Voor nu hopen we dat onze streaming helpt om kerst een feestelijk muzikaal tintje te geven.  


KLIK HIER om de Bach Vaccinatie link te kopen en je kunt hier ook een extra donatie toevoegen (€ 5,00 of een veelvoud hiervan)  

NB Na bestelling krijgt 2 email berichten. 1 x een bevestiging van uw bestelling (hoeft u niets mee te doen) en later een ander email bericht met hierin de LINK.  U kunt dus ook na de feestdagen het concert bekijken. De LINK blijft geldig. HAPPY: Doe mee; koop de concertlink 

Als jij een concertlink koopt voor € 25,00, krijgt iemand anders een kerstmaaltijd.
En kun jij thuis genieten van Dvorak's nieuwe wereld.  Het concert is op 11 december opgenomen in de Concertzaal in Tilburg. 

Veel huishoudens kloppen momenteel aan bij de voedselbank. Speciaal voor deze mensen willen we tijdens de kerstperiode aan de deur staan met een heerlijke kerstmaaltijd. Om de kerstdagen nog een extra feestelijk tintje te geven.   

Een gulle lach wordt mogelijk gemaakt door gulle gevers.
Heel fijn als je de concertlink koopt en natuurlijk zijn we nog net iets blijer als je je aanbiedt als gulle gever.  


KLIK HIER om de HAPPY concert link te kopen en je kunt hier ook een extra donatie toevoegen (€ 5,00 of een veelvoud hiervan)  Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door:  E-mailen
Bellen